Přihlášení
na edookit:


Konzultační třídní schůzky
se v Sadově konají v úterý 16. 4. od 15:30 do 17:30
a v Otovicích ve čtvrtek 18. 4. od 15:30 do 17:30.

Archiv aktualit

Otovice
Publikováno: 21.září 2021

T- mobile olympijský běh se na naší škole uskutečnil premiérově dne 8. 9. 2021. V tento den proběhla oslava olympijského dne po celé České republice. Tuto akci podpořil Český olympijský výbor pomůckami k uspořádání závodu, cenami od společnosti KOH-I-NOOR pro žáky s nejlepšími výkony, oceněním pro všechny účastníky běhu v podobě medailí a diplomu, výživovými tyčinkami Bombus, tričky a taškami pro hlavní organizátory. 

 

Celý den se nesl ve znamení olympijského hesla „Citius, Altius, Fortius“ (rychleji, výše, silněji). Žáci 2. stupně plnili disciplíny: 1000 m, 60 m, T běh, skok daleký, trojskok snožmo, hod kriketovým míčkem nebo granátem a vrh koulí. Závodníci plnili všechny disciplíny s maximálním osobním nasazením, v duchu pravidel fair play. Často se na jednotlivých závodištích ozývalo hlasité skandování a potlesk za předvedené výkony. Všichni, kdo absolvovali sportovní disciplíny, zvítězili a byli odměněni diplomem a medailí.

Poděkování patří všem účastníkům, žákům za jejich výkony a celému pedagogickému sboru za pomoc s organizací a jejich vystoupení v roli rozhodčích. Sportu zdar!

 

 


© 2024 Základní škola a mateřská škola Regionu Karlovarský venkov